January 16, 2016

bletapunetore.org

Bletapunetore.org Ketu mund ti gjeni librat e ilustruar nga une, te inicuar nga Basic Education Program dhe tu jepni per ti lexuar femiu juaj. bletapunetore.org lexim […]
June 25, 2014
24

Arti provokativ – cka eshte per ju?

Cka eshte arti provokativ? mas pari diqysh po tutna qe kom me shkru qaq pak sa qe ka mu harxhu ideja menjehere e diqysh po du […]
June 23, 2014
091

Cila do te ishte e ardhmja? – e nje artberesi

Mileniumi i Ujorit “Ujori simbolizon publikimin e informatave qe konsiderohen te mshefta, simbolizon internetin, lirine e tepert, singleness e shume gjera tjera, qe botes mistike te […]
June 13, 2014
Scan10037

Çelesi i violines

Ky eshte titulli i ketij punimi, sepse e e pershkon ate forme. Para se tia vej emrin e kqyra qysh i thojne shqip, celesit muzikor, te […]