Merri 1 punim falas ne porosite mbi 100eu

4 gjerat me te rendesishmet ne jete

kater sende jane me te rendesishmet ne jete, qofte per sukses apo per nje jete sa me te mire….ku sdo te kishte stres nervoze telashe e gjera tjera jo te mira…
keto kane ndikim direkt ne jeten profesionale personale dhe emocioale te njeriut
cila do prej ketyre te mungoj do te kete probleme per tri tjerat
ose me mire te them nese veq njera prej tri do te ishte me e manget atehre lumturia sdo te jete prezente

atehre 4 kryesoret jane

shendeti, pasuria, dashuria dhe lumturia

shendeti- eshte gjeja e pare me e rendesishme e cila po te mos ishte komplete sdo te kete mundesi per ti realizu asnjeren prej te katertave. Ne kete hyn edhe dukja mireqenja dhe mirembatja e vetes

pasuria – ketu po m vjen me thone ma mire me kajt ne ferrari sesa me kajt ne zastave spo di qfare shembulli tjeter ma interesant e kish pershkru….ma mire smut e me pare sesa pa to. keshgut qe eshte e rendewsishme te jesh financiarisht i pasur, por ehe menderisht normal per te pasur mundesi ta menaxhosh mire pjesen materiale

dashuria – qofte sociale apo personale apo intime….trijat jane te rendesihme qe edhe te kesh te raporte te mira me te familjen, e dyta me partner e cila eshte shume e rendesishme dhe ndikon ne menbyra te ndryshme ne ato tri tjera por edhe me shoqeri te kesh raporte te mira dhe te jesh pjese e nje shoqerie te nivelit tend apo me te larte te cilet do te stimulonin ngritjen tende ne nivelet e tyre e me larte

lumturoa – cila do prej atyre tri me larte te mos funksionoj kjo do te jete e dobesuar ndjeshmerisht…pra pjesa e lumturise e cila lidhet me elementin e peste qe eshte shpirti….ajo pjese duhet me qene e qete vigjilente dhe e fokusuar ne pozitivitet, ne afirmacione pozitive, ne qetesi te tille qe te kesh mundesi te ndjesh vibracionet e tjereve perreth apo edhe te veprimeve potenciale te cilat pretendon ti ndermarresh ne te ardhmen. Po te mos jesh i lumtur do te jete e veshtire te kesh vizion per te ardhmen apo per te arriturat potenciale tua, e mungesa e saj vjen prej nje problemi te shendetit, pasurise apo dashurise ne nje forme te vete e cila do te mund te ndodhte.

por duke i dite keto ti si njeri i shnoshe i menqur dhe dashamir ti do t e fokusohesh qe ti permiresohesh hala ma teper ato me ane te leximit, percjelljes se njerzvew te suksesshme, raporteve te mira me njerez senpse fundja qdo gje ne kete jete lidhet me socialen pra me njerezit tjere…opor per te qene mire me ta …njehere duhesh me qene mire me veten

ekshtu pra niher per kryj me qikaq e ta shohim ma tutje

well done