Vizatim/Skicim dinamik

Vizatimi apo skicimi dinamik eshte modul i dizajnuar per te zhvilluar edhe me tej fondin e aftesive themelore te vizatimit. Studentet apo nxenesit do te mesojne si ta zberthejne objektin ne format me te thjeshta. Duke perdorur lapsin dhe letren, nxenesit do te mesojne ta ndertojne vijen me vetebesim te plote.

Leave a Reply