Merri 1 punim falas ne porosite mbi 100eu

E humbur ne antikuitet

E punuar dje edhe pse e kam nis para disa dite e as qe e kam dite qe e kisha nis. Dul kjo kur e perfundova.
Teksture ngjyra dhe ritem si zakonisht.
Poashtu edhe foren nga e ftofta ne te nxehte…shpresoj te ju pelqej.

Durimi kembngulja dhe djersitja e bejne nje kombinim te pashoq per sukses.