Moduli 1

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Moduli i pare do te përqendrohet në zhvillimin e aftësive themelore te ilustrimit, me një qasje krejtësisht të ndryshme të ilustrimit duke përdorur teknikat digjitale te pikturimit.

Modulet tona janë të dizajnuara në mënyrë specifike për të punuar njekohesisht edhe ne zhvillimin e aftesive dhe njohurive te studentit per industrite e caktuara te shprehjes digjitale.

2

Zhvillim i shpejt i dizajnimit te skicave (thumbnails) te shpejta. Përdorimi i duhur i kërkimit te materialit për të kuptuar temen. Si te arrihet ne fazat e pare dizajni i bukur, balansi proporcionet, etj. Projektet do te jene argetuese per te frymëzuar studentet.

1 Intro – perdorimi i mjeteve te punes
2 Kompozicioni dhe perspektiva
3 Vijat – pesha e vijes (photoshop dhe illustrator)
4 Vlerat e drite/hijes – karakter, objekt
5 Ngjyrosja – karakter, ambient
6 Ndriqimi i ambientit, grayscale
7 Ndriqimi i ambientit, color
8 Teksturimi – karakter, ambient

Kohezgjatja: 1 muaj.

Çmimi €

 

Orari 19:00 – 20:30, dy here në javë

 

PER ME TEPER shkruaj ne emailin: leopardcana@gmail.com apo ne tel 044 293 551

 

Moduli 3

 

c26-B0076HMDRI-2-l
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]