Merri 1 punim falas ne porosite mbi 100eu

Sendi kryesor ne biznes – gjuha angleze

Sendi kryesor ne biznes osht mi njoft rrethanat apo situatat e ndryshme qe po ndodhin ne vend edhe bote qofte permes hulumtimit, komunikimit apo te ndonje kanali tjeter te mundshem.

e per te komunikuar ne dite te sodit me te huajt te duhet se paku gjuha kryesore dhe univerzale ajo angleze.
shkollat kryesore tonat informacionin apo diturine e kane te marrur prej tyre sepse ata si pushtues kryesor kane pas mundesine te investojne me dekada neper hulumtimin se si te behet biznes apo diqka te ngjajshme.
keshtu qe gjuha angleze eshte e domosdoshme loqkan
qe thojne ma mire kur del ne mal, me pas edhe armatim pak se te han ujku apo kushedi kush
cheers

po fillojme nga tri arsyet e forta pse gjuha angleze

1. Komunikimi me klient te huaj potencial
pra komunikimi jo veq me klient te huaj por edhe me njohes te lemise tuaj, apo njerez qe dijne strategji te ndryshme rreth fusheveprimit tend
ne kete rast ja vlen te permendet qe edhe nese nuk arrin me mesu shume mire, bile baziken me dite do tituj e pastaj me kopi pejst i gjun ne google translate ne shqip
dhe te kryhjne pune sa te dush….e njejta vlen edhe per gjuhet tjera

2. hulumtimi ne internet per informata me te hollesishme per veprimtarine tua
do te thote qe gjuha eshte e mese e nevojshme per hulumtim…e sa i perket bazikes e permendem…por per hulumtim me te thelle, gjuha e njohur pak ma mire eshte e domosdoshme.

3. Database e librave, videove, apo audio me te mire ne bote prej ku mund te mesosh online rreth biznesit, marketingut aso shitjes
kjo pjese eshte me e rendesishmja prej trijave, sepse ketu thjeshte meson
ketu arrin ta ushqesh veten me informatat, taktikat dhe strategjite me te mirat ne bote nga njerezit me te provuar te botes te cilet nuk po e permbajne asnje sekret si duket pa e treguar….keshut qe pse mos me shfrytezu kete mundesi perfekte

sa i perket gjuhes nuk do te thote qe vetem per biznes…por per te gjitha lemite tjera te cilat ty te bie ne mend qe kishe mujt mi mesu

arsya pse po e permendi mesimin disa here eshte se
eshte mjeti ma kryesor qe ka me tu gjind gjate gjithe jetes
e shancat mi perdor ate nuk jane shume te shpeshta
keshtu qe bonu i menqem bablok
kapi librat qe thojke tyne here qumili