Trajnime per ilustrime dhe pikturim digjital

Ilustrime profesionale dhe kreative
me metodat me te lehta te mundshme per tu kuptuar

2

Une jam Leopard Cana,
dhe per keto 5 vitet e fundit, kam vizatuar, skicuar, ilustruar dhe pikturuar
me qindra e qindra imazhe te artit digjital.

Edhe une kam kaluar neper disa veshtiresi deri sa kam arrit ne pozicionin qe jam tani.

Mos te them qe ka pas momente kur shkurt e shqip sma dojke.

Talenti ishte prezent por pa shume pune (apo siq thote nje artist profesional japonez:”pa bere kilometrazhe te mjaftueshme”)
nuk mberrihet ne nivelet me te larta ku artistet e ndryshem boterore jane prezent
neper industrite me te medha kreative neper bote.

pharaoqueen      65de19b4f2841181389e10a55eaf69ea

Poashtu vitin e fundit kam punuar ne 20 libra te ilustruar per femije,
(rreth 350 ilustrime)
e cila ka qene nje eksperience e madhe ne jeten time ne ngritjen time te metutjeshme si artist.
Dhe dua ta ndaj me juve edhe faktin qe fillimi ka qene shume i veshtire
nga pamundesia qe te kem pervoja te tilla te mehershme.

Asnje sukses i dikujt nuk arrihet mbrenda nates. Duhet pune e perditshme per te arritur
ne nivelet e nje “WOW” kualiteti sa i perket artit.

Pra bejani vetes keto pyetje:

– A jeni ndier te bllokuar? Qe spo arrini nivelin qe mendoni qe e keni.
– Sa kohe keni qe jeni duke dashur ta perfeksiononi sa me teper artin tuaj?
– A jeni duke ushtruar mjaftueshem, por pa arritur rezultatin e duhur?
– A keni pare pune te ndonje ilustruesi apo artisti tjeter te mire dhe te thone
“Po du edhe une me dite ashtu ”
– A keni menduar qe arritja e nivelit me te larte behet vetem me talent,
apo vetem me nje diiplome fakultet?

Nese pergjigja eshte PO ne keto pyetje, atehre ky eshte vendi i duhur!

TE GJITHE mund te mesojne se si te behen artiste te niveleve me te larta boterore.

E TASH…

Une e di edhe e besoj qe edhe ju…keni mundesi edhe aftesi te arrini kete nivel te ilustrimit

Me kete rast kam vendos te ju ofroj pervojen time dhe aftesite e mia ne fushen e ilustrimit kreativ.
Ku do te punohet direkt ne projekte dhe pergjate punes se tyre do te mesohen bazat fundamentale te Ilustrimit kreativ,
qofte per libra per femije, qofte per aplikacione per telefona te mencur,
apo per animacion, fashion design e shume tjera.
Njohurite e te cilave mund te implementohen edhe ne tregun tone,
qofte neper agjencionet e ndryshme te marketingut,
apo neper institucionet e ndryshme ne vend.

Kursi do te mbahet ne dy Terme, ku njeri term do ti perfshije bazat fundamentale
(se bashku me projektet e juaja),
e tjetri do te jete me i avansuar sa i perket implementimit te njohurive te pergjithshme.
Ne nje ambient te pershtatshem per pune.

Karakteristike e veqante e ketij kursi eshte perdorimi i tabletit profesional per ilustrues, artist dhe fotograf – Wacom Intuos.

 

balance       femalekosova

Nga kursi do te mesohen ne thellesi njohurite fundamentale te ilustrimit kreativ:

Moduli 1

Moduli 2

Moduli 3

– Meso si tju ikesh disa gabimeve qe i bejne njerezit kur nisin projketet e tyre
– Zbuloj msheftesite e arritjes deri te rezulatet me kreative ne menyuren me te shpejte
– Meso si te trajtohen detajet, si te arrihen rezulatet sa me realistike ne punim.
– Meso ta prezentosh punen tende ne portfolio sa me profesionale.
– Si dhe si ta prezentosh procesin tend te punes ne treg ne industrite perkatese.

c26-B0076HMDRI-2-l

Por mundesia e dhene nga nje mentor me nje eksperience e gjate ne kete lemi,
do te ju lehtesoj punen drastikishtcte arrini nivelet me te larta ne treg.

Kursi do te kete 6 kandidate per klase.

Per me shume informata rreth kursit,

thirrni ne numrin
044 293 551

apo shkruani ne email:
leopardcana@gmail.com

Ju mirepresim! 🙂

Leave a Reply